sábado, 31 de octubre de 2009

TSM -TRAIL SERRA DEL MONTSANT-

Tot just fa una setmana la familia Alonso Vidal (m'agrada com sona) erem a Cornudella del Montsant perquè Xavi corria al TSM, o sigui, Trail Serra del Montsant.
Res, una cursa de 33 kms per part del Parc Natural de la Serra del Montsant i amb uns 975 metres de desnivell positiu.
La carrera, com ja he comentat, començava a Cornudella i agafava el camí dels Cartoixans fins a La Morera. D'allí cap al Grau de Salforés (ja al Parc) i cap a la Serra Major, tota una senda skyline amb vistes al mar i als pirineus (Xavi diu que la vista era impressionant). Un cop allí, els corredors es dirigien al punt més elevat de la Serra Major, la Roca Corbatera, amb una alçada de 1.163 metres i després iniciaven la baixada, passant per Albarca i agafant de nou el Camí dels Cartoixans.
Pocs participants (uns 50) per una cursa on Xavi va fer un temps de 3:42 i va quedar ......... QUART! Sí, sí, va anar taaaant ràpid que una servidora no va arribar a temps per veure l'arribada triomfal.
Poca cosa més a dir, molt poc ambient, organització justeta i cap a Fira. Sort del paisatge i la classificació! i de Ramon Sastre! gràcies a ell Xavi va poder córrer (calia portar manta tèrmica i Xavi no portava res de res, i ell li va dónar part de la seua).

Au, salut i cameeeees!

La propera ...... Horta de Sant Joan!

3 comentarios:

Adria dijo...

Heura!!! Molt bona crònica i enorme cursa per Xavi!! Jo ja ho dic, lo Kilian Alonso!!! i això és lo començament... una abraçada!!

Anónimo dijo...

Llàstima que no vas arribar a temps, xq una entrada en 4rta posició i amb la Berta en braços hauria sigut lo colmo! bstos família

Heura dijo...

pos si tu, kina ràbia!
Ho haurà de repetir. jejeje