domingo, 8 de noviembre de 2009

I CURSA DE LES ROQUES

Au, un altre diumenge de matinar i passar fred (moooooolt fred, amb vent i aigua durant tot lo matí). tant és així, que la Berta ha hagut d'estrenar equipació d'hivern a Horta de Sant Joan.
Sí, sí, avui tocava anar a Horta, a la Cursa de les Roques, perquè tenia lloc la primera edició d'aquesta cursa i última cursa de la temporada de muntanya del circuit de les Terres de l'Ebre.
Ha sigut una cursa especial ja que molts trams passaven per les zones devastades per l'incendi que van patir a Horta aquest estiu i perquè servia d'homentage als bombers que hi van deixar la vida. És per això que el dia ha començat amb la lectura d'un poema molt emotiu i un minut de silenci d'aquells que et posen la pell de gallina.
Després, sortida conjunta dels vora 240 participants, que han disfrutat i patit d'un recorregut que alternava zones cremades amb altres que mostren la bellesa dels boscos i paratges més emblemàtics del terme d’Horta, com són la muntanya de Santa Bàrbara o les valls de Montsagre.
El primer en arribar, Kiko Martí, amb un temps de 2:20 hrs.
Després han anat arribat tots los altres, amb pressa per dutxar-se i així entrar una miqueta en calor.
L'organització mooooolt bé, l'ambientillo a l'arribada de la cursa (plaça del poble) genial, la botifarrada al poliesportiu astupenda, la bossa de regals de conya, llàstima de les dutxes.......amb aigua freda!!!!
Després de jalar i xerrar amb lo personal, cotxe i cap a casa, que fa fred i vol ploure.
Au pos, una altra cursa marcada al calendari i a descansar, que la temporada de curses de muntanya s'acaba i al 2010 hi haurà ...... 19 curses al cicuit de les Terres de l'Ebre!!! algú les farà totes????

No hay comentarios: