viernes, 1 de junio de 2007

La Taronja Mecanica

Ahir va ser l’últim dia de votació per l’elecció del color de la camiseta del XTT.

El color que lluirà l’Extrem Team Tivissa a la seva camiseta i que ha estat elegit democràticament, el color Taronja que amb un 38% dels vots ha sortit escollit davant del 28 % del color Blau Cel.

Bueno companys ja tenim color!!!!!!!

Definició del color taronja:

Es troba entre el roig i el groc amb l’espectre visible, amb una longitud d’ona aproximadament 620 – 585nm. Es el mateix color que la fruita i de la qual s’aplica el seu nom.

El color taronja normalment s’aplica per millorar la visibilitat. alpinistes, ciclistes, els caçadors, selecció holandesa, jejeje, treballadors a les carreteres entre d’altres, perquè la seva seguritat es basa amb la seva visibilitat a gran distancia. El color taronja estàndard, taronja brillant o taronja internacional, s’usa per oferir un contrast òptim respecte als colors existents a la natura.

TARONJA significa: Creativitat, moviment, energia, creixement, comunicació, estímul, saviesa, estabilitat, ambició i seguritatSalut i cames!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

iepa nene!!!! com t'ho has currat!!! mola mola.. jo vaig votar el blau, però ara veient la taronja anulo el meu vot!

Aneu fent rogle perque em de fer la reunió ya!! Sinó el temps s'ens fotra damunt!

petons a tots

Anónimo dijo...

Molt xulo el color taronja! I amb tot el que significa... mare meva.. ja podeu començar a correr, que us ajudarà molt!!!

Anónimo dijo...

uns heu deixat de dir que el color taronja també és el del repartidor del butano.(es broma)

Anónimo dijo...

Doncs a repartir bombones per la muntana, jeje
Salut i Cames!!