martes, 15 de octubre de 2013

8a CURSA DE MUNTANYA DE TIVISSA

Cada vegada que passis pel davant del nostre poble, perd un segon... i fes una ullada al perfil de les muntanyes que ens rodegen... 
El 13 d’Octubre, 185 valents van crestejar els nostres cims, des dels Caus fins la Garita, passant pel Tormo de la Margarida, les Cabreres i la Tossa. Són moltes les hores que hem dedicat a fer-ho possible. 23 km i 1600+ amb molts passos nous, per ensenyar-vos que casa nostra és tècnica i dura, però preciosa.

Pere Aurell (2:19, Unió Excursionista Matadepera) va ser el primer en completar el circuit,  seguit de Xavier Espiña (2:20, Centre Excursionista Guissonenc) i Houssain Abaghad (2:22,  UEC Tortosa). Entre les noies, Judit Lamas (3:02, Team Flowers) va entrar per davant de Silvia Puigarnau (3:14, Centre Excursionista Guissonenc) i Mª Elena Ferreres (3:15, UEC Tortosa).

Coneixedors de la duresa de la cursa, vam decidir oferir un altra modalitat, la cursa curta, que recorria els últims 11 km de la cursa llarga, amb 725m+. D’entre els 42 participants Aribau Portillo (1:20, Club Muntanyenc Sant Cugat) es va imposar a Aleix Pla (1:27, independent) i Joan Andreu Estalrich (1:29, Btt Montbike Amposta). Entre les fèmines, Gemma Colomé (1:47, Team Flowers) ser la vençedora, seguida de Rut Domenech (2:01, independent) i Veerle Cleiren (2:10, independent).

Per últim, 80 participants van formar part de la 2na Marxa de Muntanya de Tivissa, que amb 8,5km i 600m+ va suposar una passejada exigent per oferir les millors vistes del terme.

I després d’una volteta per la muntanya, on val a dir, que molts participants van soprendre’s de les nostres crestes tan tècniques a tocar del poble, tots els participants van gaudir d’una magnífica rostida de caire festiu.

I què té la nostra cursa, que la faci tan especial arreu del territori?
Doncs que els tivissans ens l’estimem tan com podem. Som, ni més ni menys, 120 voluntaris que hem treballat dur des de fa mesos, capitanejats per la Maria, Sergi, Ricard, l’Heura, Pepone, Quimo, Mario, Pepero, Marín, Xavi, l’Adrià i uns quants extremeros més, junts vam vetllar per que els qui vau venir a casa nostra, disfrutessiu i no us faltés de res.Un cop la feina feta...la ja tradicional paella ens va reunir a tots un altra vegada, per celebrar que la 8ena Cursa i 2na Marxa de Muntanya de Tivissa havia estat un èxit. En nom de l’Extrem Team Tivissa, moltes gràcies a tots els corredors per formar part de la nostra festa, esperem que us hagi agradat la nostra nova proposta i us esperem l’any que ve. 

I per últim, MOLTÍÍSSIMES GRÀCIES a tots els voluntaris per fer única la nostra cursa. 

Thais Pentinat

No hay comentarios: