martes, 17 de junio de 2008

Cuita el Sol 2008 - Versió camarlenca!

Bones companys/es de la muntanya,

El passat dissabte dia 7 es va celebrar “La Cuita del Sol “, cursa puntuable per la copa catalana de curses d’alta muntanya.
Vam arrancar a les vuit del matí de Camarles tres camarlencs: David (un noi que està molt fort i crec sincerament que arribarà lluny al món de la muntanya), Peret (amb ell m’ho vaig passar molt be ) i un servidor Kiko Martí.
El viatge va anar perfecte ,vam esmorzar a Tremp, i cap a les 13:30 arribavem a Àreu .
Allí ens esperaven dos de les terres de l’Ebre concretament de Tivissa l’Adrià i la seva companya Thais (molt bona gent).
Vam plantar la tenda i vam dinar, desprès una hora de migdiada ,David ,Peret i Thais van anar cap amunt on allí ens esperarien.
La cursa va anar millor del que m’asperava, però també he de dir que vaig bufar moltíssim, eren 4’7 km de distancia amb un desnivell de 1690m , és una cursa molt recomanable amb unes vistes impresionants.
Al final vaig quedar el nové amb un temps de 1h 7min ,encara que la gent de les terres de l’Ebre visquessem a nivell de mar no és cap impediment per donar guerra a la gent dels Pirineus.
Desprès de la cursa vam anar a sopar i que os he de dir , ens ho vam passar molt be amb Peret.
He de destacar un comentari que em va dir el David quan estavem baixant del Monteixó, em va dir: “com hem fas viure Kiko “ em vaig emosionar molt.

Be companys /es de la muntanya ja us seguiré informant de la copa catalana, aquest any intentaré fer-la tota, fins aviat.

By Kiko

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Considering the fact that it could be more accurate in giving informations.

Anónimo dijo...

This blog could be more exciting if you can create another topic that everyone can relate on.

Anónimo dijo...

Concentrate to the things that could give information to the people.