lunes, 19 de abril de 2010

Raid d'aventura de Gironella (COPA CATALANA)

Hola companys raidersmansandwomen Tivissa xtrem,

Pels que hi vau ser no cal que us expliqui massa cosa d'ahir, al contrari vull que m'expliqueu coses, sensacions, etc... i pel que no hi ereu doncs dir-vos que va ser un Raid molt currat per l'organització, amb molts controls canvi (moltes transicions) que el feia més atractiu. Va ser llarg i per tant s'agraia anar canviant. Ja sabeu que vam estar 10h 57min. i per tant donava per a molt. La meteo un sol radiant contrapronòstic.

Us faig 5 cèntims de la jornada: Sortida amb orientació urbana light, seguit de tram de btt sense massa desnivell per la vora del Llobregat fins a baix de la presa de la Baells. Feiem un petit trekking d'aproximació fins al caiac (+ desnivell positiu). És aqui quan mos adonem que em perdut la fitxa per balissar (ohhhhh dsastre total. I ara que?? pleguem ja o continuem?? l'organització mos diuen que balissem al llibre de ruta i que trannquils). Això ens fa desconectar del problema i tirem avant. Agafavem el caiac per les placides aigues del pantà, 5 km fins al final. Aparcat el caiac creuavem el riu amb una plataforma que haviem de moure estirant amb una corda. Un cop a l'altre costat el trekking estrella de la jornada amb tres balisses que estaven al cap de deu (1h. 40m. aprox). Ritme molt bo i sense sorpreses en l'orientació arribem tercers altra vegada al caiac. Recorregut igual al de tornada amb la prova de jumar que vam remontar un pont que sobrepassa el pantà. Després ràpel fent diana al kaiac. La maniobra la vam fer des del caiac i va ser espectacular. Remant ens van passar els Oxigen i ens vam posar 4arts.

Al trekking d'aproximació fins a la bici tornem a avançar als Montsant i als Oxigen que s'havien perdut. Sortim en bici i anem fent la goma amb els montsant que ens atrapen i que finalment tornem a avançar perque es tornen a perdre prop de Berga. Llavors vindrien les penuries. El tram de bici és llarg i exigent i ens passen els Montsant i els Oxigen no ens passen fins a la cota 1500 a dalt de tot, cosa que fa preveure que s'havien tornat a perdre. Baixem junts i quant arribem als patins decidim no fer-los pel desgast que suposava i així assegurem fer totes les balisses del trekking i la btt final. Va ser un error, doncs ens vam desgastar quasi igual doncs amb els patins t'estalviaves un tram del trekking. Aparentment semblava curt però tenia un desnivell que t'hi cagues. Tot amunt, i desprès tot avall (no me siento las piernassss). Quan acabem el trekking: SORPRESA. Tornem a anar tercers doncs els Montsant s'han encigalat i entraran fora del tall horari per fer la btt, deixant-los amb menys punts que naltros. Sense saber-ho quedavem tercers de la classificació, però encara quedava la btt que ens van fer creuar Berga i després unes quantes balisses més fins a Gironella. Els Oxigen acabaven de fer el ràpel quan vam arribar. Ens equipem i fem l'espectacular rapel des del campanar i s'ha acabat.

Finalment l'organització no ens va voler donar per bona la balissa nº1 que era la única que no vam poder justificar al perdre la fitxa. Era evident que l'haviem fet i hi havia testimonis però no es van voler mullar. De fet ens haguèssim pogut descalificar. Tot plegat vam perdre 2 punts per no fer els patins i 1 punt de la balissa nº1, i ens vam quedar amb 63 punts de 66, amb 10h. 57m. amb la bonificació 10h 15m aprox.

1ers BUFF 66p
2ons OXIGEN 66p
3ers CAMBRILS 64pts
4arts Xtrem Team Tivissa 63pts

Podem estar contents que hem fet una bona classificació i de moment contineum tercers al ranking de la Copa Catalana de Raids.

Salut i km i desnivells positius, i blablabla.............que per cert tenia 3880 de desnivell positiu!!

Lluís

No hay comentarios: