martes, 5 de febrero de 2008

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

El diumenge passat, dia de Sant Blai, es disputava una de les mitjes més importants del nostre país, la de Granollers.
Xavi i jo ja hi erem dissabte a la tarda, per avançar faena i agafar els pitralls i les bosses amb els obsequis dels quatre (Josep, Ginés, Joaquim i Xavi).
Diumenge a les 8:45 hrs del matí ja mos trucaven los romans per informar-nos que ja havien arribat a puesto. Una mica més tard arribavem naltros. Bosses i cap al pavelló, lloc on canviar-se i deixar la roba. D'allí cap al punt de sortida i a escalfar una miqueta.

Quina gentada! Més de 5.000 persones! Acostumada a curses "petites", veure tanta gent amb calça curta atabala una mica, però és molt xulo.
A les 10:30 hrs es dóna la sortida i la marabunta comença a recórrer els 21 kms de la cursa. Els participants creuen tot Granollers, Les Franqueses i La Garriga. Un cop allà, mitja volta i cap a Granollers de nou.
En menys d'una hora (sí, sí, ho llegiu bé) arriba el primer participant, un keniata de 21 anyets que pretenia batre el seu propi record del món. Impressionant! Els 3 que el segueixen també són keniates, quines gaceles!
Els nostres no són gaceles però ho fan força bé, sobretot Josep, que baixa de 1:30 hrs. L'apunt negatiu, Ginés, que se mos lesiona i es fa mal al genoll (ara toca cuidar-se i posar aquest genoll a punt). Un cop finalitzada la cursa, més regals, dutxa i menjar i beure a l'esplanada del pavelló.
Destacar l'organització (impressionant tenint en compte la gentada que es movilitza) i l'ambient (gent per tot arreu i amb moltes ganes d'animar al personal). Els regals també molt bé (bossa, bosseta per les sabatilles, samarreta tècnica i un lot amb beure, jalar i productes de neteja).
Temps real i posicions dels extremeros:
636 Josep Gonzalez Pentinat 1:26:40
1126 Xavi Alonso Anguera 1:31:39
1415 Joaquim Pujol Sarroca 1:34:24
3609 Ginés Gonzalez Pentinat 1:54:09
Ara, a descansar uns dies, que estem a començaments de febrer i ja portem dos curses!
SALUT I CAMES
By Heura

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bóna crònica reportera i vaya tiempazosss!!!! Esteu fortíssims mariconsss!! ;)
Ginés,ánimos xec! salut