viernes, 1 de junio de 2007

La Taronja Mecanica

Ahir va ser l’últim dia de votació per l’elecció del color de la camiseta del XTT.

El color que lluirà l’Extrem Team Tivissa a la seva camiseta i que ha estat elegit democràticament, el color Taronja que amb un 38% dels vots ha sortit escollit davant del 28 % del color Blau Cel.

Bueno companys ja tenim color!!!!!!!

Definició del color taronja:

Es troba entre el roig i el groc amb l’espectre visible, amb una longitud d’ona aproximadament 620 – 585nm. Es el mateix color que la fruita i de la qual s’aplica el seu nom.

El color taronja normalment s’aplica per millorar la visibilitat. alpinistes, ciclistes, els caçadors, selecció holandesa, jejeje, treballadors a les carreteres entre d’altres, perquè la seva seguritat es basa amb la seva visibilitat a gran distancia. El color taronja estàndard, taronja brillant o taronja internacional, s’usa per oferir un contrast òptim respecte als colors existents a la natura.

TARONJA significa: Creativitat, moviment, energia, creixement, comunicació, estímul, saviesa, estabilitat, ambició i seguritatSalut i cames!!

5 comentarios:

eduard dijo...

iepa nene!!!! com t'ho has currat!!! mola mola.. jo vaig votar el blau, però ara veient la taronja anulo el meu vot!

Aneu fent rogle perque em de fer la reunió ya!! Sinó el temps s'ens fotra damunt!

petons a tots

Anónimo dijo...

Molt xulo el color taronja! I amb tot el que significa... mare meva.. ja podeu començar a correr, que us ajudarà molt!!!

Anónimo dijo...

uns heu deixat de dir que el color taronja també és el del repartidor del butano.(es broma)

Anónimo dijo...

Doncs a repartir bombones per la muntana, jeje
Salut i Cames!!

somebody dijo...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀