domingo, 3 de junio de 2007

7a EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA A PAULS

PAÜLS'07

Amb una participació record de 330 corredors és va disputar el 27 de maig la 7a edició de la cursa de muntanya de Paüls puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya. 23 quilometres pels Ports.
Aquest any hi va haver una destacada representació tivissana.

La sortida es va donar a les 9 del matí des de la plaça Major de Paüls, amb un cel cobert i un vent de dalt fresquet que augurava un pas compromès de la repisa de la Mola Grossa i després de la Cresta del Monstsagre.

La cursa comença amb un petit recorregut pels carrers de Paüls aconseguint així superar el fort desnivell fins a la font del Montsagre de Paüls (km 6,5), les corredores i corredors van atacar el forat de la Finella, grimpant per la paret de la Mola i un cop coronada aquesta passant el sender de la repisa.

La veritat es que des d'aquí animem a tothom a gaudir d'aquests paratges.
A la foto de dalt a la dreta veiem a l'Edu a punt d'entrar a la foradada. A l'esquerra podem observar a la Maria pel pas de la cresta de Montsagre.

Cal destacar l'actuació de l'Edu i l'Adria, els dos cracks de l'ETTivissa, amb una més que notable 59ena i 88ena posició. La classificació final de tots els corredors tivissans(nom,posició i temps) va ser:

Maria Bordera Bordera, 311 (14à senior fem), 04:40.15

També caldria destacar a l'organització, que en tot moment va mimar els corredors, i un cop més els tivissans estavem amb la llibreta per tal de prendre nota per la propera Cursa de Muntanya de Tivissa (també puntuable per al circuit català de la FECC).