lunes, 21 de mayo de 2007

1ª Cursa de Muntanya vila de Capçanes 17/06/2007


Els nostres amics i veïns de Capçanes ens han fet arribar la noticia que el dia 17 de Juny a les 10.00 hores del mati es celebrarà la 1ª Cursa de muntanya vila de Capçanes d’uns 13,7 Kms de distancia i una altitud màxima de 475 metres aproximadament.
El circuit de la cursa s’iniciarà per d’interior del poble, tot seguit recorrerà per una de les zones de gran interès natural, com es la Fou de Capçanes i les seves contrades.


Des de d’aquí donem el màxim suport perquè sigui un èxit rotund


Per a mes informació visiteu la web de la cursa. http://www.cursadecapcanes.ppcc.cat/


By Extrem Team Tivissa

3 comentarios:

eduard dijo...

Capçanencs!!! com està el tema de la cursa???? Eloi alguna novetat??

Crec que seria bo que fiquessiu un fòrum on la gent pugués exposar els seus dubtes així com saber alguna cosa més respecte aquesta cursa.... sol és una idea! ;)

Aprofito per donar-vos molts ànims ja que pot ser una cursa molt guapa i ademés apropet de casa! ;)

Anónimo dijo...

Ahir vaig anar a fer el recorregut, és una cursa assequible i crec que bastant ràpida, però compte, te trampa, hi ha molts tobogans i això fa que les cames es resentin.
El tram final de baixada no hem va agradar gens és una pista formigonada i desde el meu punt de vista les cames van patir bastant el returc de les petjades.
Salut cames i sobretot molta aigua.

Anónimo dijo...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀