domingo, 28 de agosto de 2011

TRIATLÓ DE XERTA 2011

Després de portar uns anys amb ganes de fer-la i no poder per diferents circumstàncies, per fi avui he participat a la 13a edició de la Triatló de Xerta, un clàssic als estius de les Terres de l'Ebre i la meua primera triatló.
Ja feia uns dies que havia enredat al Quim (un amic de Berga) i a la Thais perquè també baixessin a fer-la. Los 3 mos estrenem en triatló!
Avui doncs, tocava matinar, esmorzar bé, disfrassar-nos (amb la Thais encara ahir parlavem que si malles o culotte, que si top o samarreta...........) i baixar cap a Xerta. Un cop allí, recollida de dorsals, portar les bicis al puesto de la transició i preparar-nos per la sortida.
A les 10:05 hores i amb els nervis a flor de pell, donen la sortida d'una manera mooooolt original (un dels organitzadors es tira de "bomba" al canal! jejeje).
A partir d'allí tenim pel davant 800 metres nadant canal avall, 14 kms de BTT pujant fins a les obres del canal i baixant per la pista de la baixada dels bous (o algo així.......) i 3,4 kms corrent pels camps de taronges dels voltants.
Destacar i agrair el suport i ànims de l'Adrià, l'Àngels (ha fet moooltes fotos que penjaré quant les descarreguem), Xavi i la Berta (amb qui he fet l'arribada!)
Evidentment, cadascú ha fet la seua triatló:
La Thais, una crack, queda 3a de les xiques amb un temps de 55 mins.
El Quim també ho fa mooolt bé i fa la triatló en 1:01 mins.
Per últim, una servidora, que tenia com a objectiu acabar, acaba amb un temps de 1:16 mins. Mooooooolt contenta i sense mal de genoll!
Conclusions:
una experiència molt xula
he d'entrenar més i millor i recuperar el genoll
he de buscar altres objectius i tornar a fer alguna triatló
Ara uns dies de vacances i entrenos al Berguedà, que Xavi fa Cavalls del Vent a l'octubre i nem a fer proves pel terreno.
Salut i cames!
Heura

3 comentarios:

Thais dijo...

q divertit! salut i cames...i un mallot-xaxi-piruli x fer triatlonssssss!

Maria dijo...

Moltes felicitats campeones i campión!!!!!!segur que s' ho vau passar pipa!!!

HEURA dijo...

Maria!!!!! A la proxima tu!