lunes, 16 de mayo de 2011

ESCANYABOCS '11

Quin cap de setmana! Que bé mos ho hem passat!
Començo a explicar-vos-ho.........
Divendres per la tarda marxem, cap a La Seu, 15 persones. Anem a passar-hi el cap de setmana i a participar, alguns, a l'Escanyabocs, una prova que inclou les modalitats de triraid, vertical Quiri, orientació nocturna i pedalada BTT.
El dissabte al matí, la Maria i jo i la Thais i Marín participem al triraid, un raid d'iniciació on cal fer orientació urbana, BTT, tir amb arc i caiac.
Tot i que una no està en plena forma, el tandem Maria/Heura funciona a la perfecció i............ mentres una corre i pedala més, l'altra mira els mapes i crida:
Heura diu: Mariaaaaaaaaaaaa! a la dreta!
Maria contesta: ok, ja l'he trobat! para i mira la següent fita! cap a on anem?
Heura: Venga, ara cap a l'esquerra, que anem de .......... i encara mos queda bastant temps!
I així, vam aconseguir millorar (i de molt) els resultats de l'any passat i vam acabar en 15a posició.
L'altra parella extremera va tindre alguns problemes d'orientació i la va liar una mica. L'any que bé més i millor!
Amb el temps just per dinar un bon platerot de pasta amb pisto que mos va preparar xef Ricard, fer el café i una mica de repòs a la gespa de casa nostra a Arfa, cotxe i cap a Noves de Segre.
Allí, a les 5 de la tarda, es donava la sortida al Vertical Quiri, i hi participàvem la Thais, la Maria i jo. Arribem, mos fan aparcar a un camp on pasturen les vaques i sorpresa!...... punxem una de les rodes del cotxe. Ja haviem xafat merda, o sigui que havia d'anar bé!
Tot i així, abans de començar, bastants nervis pensant que estic ben boja i que no podré fer-ho ni farta de tots els gels i recuperations del món. Es dona la sortida i la majoria de xiques surten esperitades cap amunt. Jo ja passo per la plaça del poble caminant perquè la pujada té tela, 4,5 km de distància amb un desnivell de 850 metres. Uffffffff!
Finalment, patint, disfrutant del paisatge i després de 1h 40 min arribo dalt i toco l'esquellot del Sant Quiri. Quin gust! quina satisfacció!
La Thais (1:03) i la Maria (1:13 amb pajarón inclòs) arriben abans i esperen per animar-me i donar-me l'última empenta. Moltíssimes gràcies!
Acabat el Vertical Quiri (ja veieu que encara ens quedaven mooooltes ganes de fer el boig), cap avall que anem justos de temps!
A les 21:30 hrs, la Thais, la Maria i Ricard participen a l'orientació nocturna. Tot i ser individual, van tota l'estona els 3 junts i els va força bé. Bona estratègia i moltes fites trobades.
Bon final de dia, a casa, menjant les truites de patata que ens han preparat la resta de la comitiva tivissana.
Per rematar el cap de setmana, diumenge al matí toca BTT.
La Thais, per completar l'Escanyabocs i ser Escanyabocs de Ferro, fa la pedalada llarga. Quasi res, 46 kms amb 1600 metres de desnivell.
La resta (Marín, Maria i una servidora) fem la "curta": casi 37 kms amb 800 metres de desnivell.
Pedalada mooolt xula (paisatges i corriols impressionants) però dura, sobretot tenint en compte el cansament que veniem acumulant del dia abans.
Al final però objectius aconseguits: passar un bon cap de setmana, fer esport, fer el meu primer kilòmetre vertical i cursa de BTT, ser Escanyabocs de Ferro (la Thais: una màquina).......
Per rematar el cap de setmana, carreguem tooooooooooooootes les bicis a la furgo de Ricard i la Maria (els haurieu d'haver vist) i, cap a Tivissa!
Dilluns, cames algo dolorides, però pensant ja en nous raids. Potser Pratdip, l'Hospitalet?
Salut i cames!
Heura

3 comentarios:

Thais dijo...

t'ho diré x tots els foros...l'any q ve Epic5+1 jajajajaja No vull saber que passarà quan estiguis en plena forma...enhorabona!!!!!! muaaaaaaaaaaaaa

HEURA dijo...

Epic 5???
Osti, jo ja estaria més que contenta si algun dia pogués emular al GRAN Josef Ajram i fer UN Ironman!
Quina animalada!
Petons guapa

GinesGon, la fruta del campeón... dijo...

Heur!
enhorabona! A tu i tots los compis!
T'has tornat una mega...