viernes, 6 de marzo de 2009

LA MARATÓ DELS ACOMPANYANTS

Tot i que ja casi fa una setmana, vull recordar la marató viscuda pels acompanyants dels extremeros desplaçats a Barcelona diumenge passat.
Per ser diumenge, lo dia va començar molt aviat.
A les 5:30 hrs del matí, esmorzar una mica i agafar el tren cap a Barcelona. Un cop allà, ajudar amb els dorsals i fer algunes fotos, desitjar sort a tots/es i quedar carregats amb les bosses que no havia donat temps a deixar a guardarropia.

Un cop s'inicia la cursa i l'avinguda Maria Cristina queda buïda de corredors, una mica de descans i temps per anar al km 12 (Gran Via) i esperar l'arribada de la marabunta.

D'allí en endavant, un no parar, esperar que passin Xavi, la Maria i companyia, buscar la parada de metro i després l'estació ideal per baixar i veure als nostres, buscar nous punts per anar-los veient i animar, trucades de telèfon, fotos, córrer......
Vamos, que Ricard i una servidora van ser la seua marató particular i s'ho van passar d'allò més bé, tot i que dilluns una servidora estava casi tant cansada com els que van córrer 42 kms.
Al final, tren de nou cap a Sitges i DINAR a casa Baqués.
Quant hi tornem?

4 comentarios:

Maria dijo...

Quan vulguis!!! Per exemple lo 5 d' abril!!!!
Gràcies a vatros, l' objectiu era trobar a Heura i Rixi!Això va fer que els km fossin us pis pas, jijijijijj.......
Petonets als dos!

xavi dijo...

Ah, jo vaig fotre una bronca a la que va fer la marató fotografica!!!

joaquim. dijo...

és que no hi ha coneixement, Heura, vaja Marató que vau fer. Molt bé tots. Fins la propera, com diu la Maria, el 5 d'Abril. Salut.

somebody dijo...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀