sábado, 3 de mayo de 2008

TRAIL L'AMPOLLA - L'AMETLLA DE MAR


Com que en esta vida no tot és córrer i anar de curses, fa uns dies vam decidir fer una sortideta apta per a tots els públics i anar al Baix Ebre a fer el GR que hi ha entre l'Ampolla i l'Ametlla de Mar.
Així és que, cap allà a les 9 hrs. mos trobem a l'Ametlla uns quants extremeros/es, per agafar el tren fins a l'Ampolla i començar el nostre recorregut. Comencem a caminar a les 10 hrs del matí i, després de deixar enrera l'Ampolla i les moltes urbanitzacions que hi ha al seu voltant, emprenem el nostre camí de ronda cap a l'Ametlla.
És un recorregut d'uns 17 kms que voreja tota la costa mediterrànea que tenim tant apropet de casa. Un paisatge molt xulo (cales, caletes i vegetació típica del mediterrani), un temps fantàstic (primer banyet de la temporada per 4 atrevits i esquenes rojes per la majoria) , una companyia com déu mana (Bernat mos ha fet xalar moltíssim) i un dinar pa llepar-se els dits (dinar picnic preparat ahir a la tarda-nit per uns quants que sembla que tinguin poca feina) fan que passem un molt bon dia.
Xino-xano i després d'algunes paradetes, arribem, tots junts i fent els mateixos temps (jijiji), al nostre destí a les 17 hrs, amb ganes de cerveseta i picoteo. Després d'un ratet de relax, cervesetes i braves a La Cala, decidim rematar el dia a Falset, perquè (i pels que no ho sapiguin) hi ha Fira del Vi!
Arribem a la capital del Priorat i .... cap al castell, nou lloc de tast de vins i punt de trobada amb moltes cares conegudes. Xerrant i bebent, bebent i xerrant, se mos fa de nit i decidim marxar cap a casa, però, oh oh, sorpresa, uns marxen amb la roda punxada i altres una miiiiica borratxetes.

Que ho repetirem???

By Heura

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Heureta!
Bueeennnnaaaaa!
No està mal el dia,no???
Primer esport i després...A catar tot lo que es posi per davant!!!
Com que hi havia sed i gana...
Salut i al ataque!!!

Anónimo dijo...

osti, tu, com us cuideu. Menjar i esport, esport i beure, beure i menjar, quina triatló més interessant. Com deies, Heura, els extremeros/es s'ho saben passar bé fent esport i gresca. Molt bona excursió. Salut a tothom, sóc Bond, Juckes Bond, salut a tothom.

Anónimo dijo...

Collonsss!! que xules les fotos eh?? i bona crònica, cheer-runner!!
A més a més el temps acompanyava!!
Bueno, jo ja començo amb els exàmens, ja us aniré seguint via güebbbb!!

President, lluïnt tipo eh??!! enhorabona pel golet d'avui... segunda juventud la tuya!! ;)

salut familia i a reveure