sábado, 7 de julio de 2007

Running per la Pobla de la Massaluca, terra de vins.


A les 7.00h sóna el despertador. Pujo la persiana i el dia es lleva amb un cel descobert i un sol radiant. Faig els últims preparatius per la jornada de running que m'espera, faig un mos i a les 8.00h engego la ranchera per estar a les 9.00h a la Pobla de Massaluca, Terra Alta.
Avui no faig l'entreno tot sol i es que he quedat amb Robert de Bot per córrer per aquest indret (i es que Robert mos festeja a la Pobla!!).




A les 9.00h com un pal a puesto. Allí ja hi era Robert sentat en una cadira (com si estigués prenent la fresca!!) en "lo traje" i apunt per a córrer. Sense encantar-me massa, fico aigua a la camelback (lo dia ho requeria) me fico lo traje de batalles i au, a córrer per terres de vins. Robert em comenta el recorregut que te pensat fer, molt camí i uns 20 kmts de trote suau.
Sortim del poble, i agafem la carretera direcció a Faió. Trotem 2'5 kmts d'asfalt abans de agafar lo camí de la ruta que anem a fer. El camí es suau. Començem a descendre per baixades amb poc desnivell fins que aquestes es pronuncien considerablement i logicament incrementem lo ritme que portavem fins el moment. Continuem corrent cara avall fins arribar al barranc.

Es a partir del kmt 8 aprox que fem la primera parada. Lo "lorenzo" picava que no vegis!!! Ahh i per cert, estos de la Pobla no en gasten "d'obaguesssss", xiquets, les sombres es podien contar en los dits de la mà...(Robert, m m'explica que anys enrrere el bosc on ara corriem va ser arrasat per un incendi).

Ens refem i fem un trago de la camelback. Ara el camí passa a ser pista de terra. Tot el que hem baixat ara ho hem de pujar. Començem molt suau les primeres pujades. Un per l'altre ens estirem incrementant lo ritme. Pujem forts.

Quan ja haviem superat l'equador del recorregut fem una segona parada. Fa moltissima calor. Descansem una mica fem un glop i continuem pujant, cada cop millor i el ritme que portem es prou bo.

Arribem a un punt on el camí es bifurca i on ens indica la direcció que em de prendre per arribar al poble. Ja divisem la Pobla. Fem un descans per encarar la forta pujada d'uns 2kmts aprox. que ens esperava.
Pujem forts, i com si d'un final de cursa es tractés, arribem al poble en spring i amb un temps d'una horeta i mitja.

Relaxem la musculatura i Robert m'ensenya la Pobla (que per la poca gent que habita, el poble es froça gran i agrable). Agafem la Ranchera doncs Robert em vol ensenyar la zona del pantà del Matarranya. Em mostra el tunel on anys enrrere i circulava el tren i on ara, s'està construïnt el futur càmping-alberg de la Pobla. I és que el paisatge s'ho val. Fem les fotos de rigor i ara ens disposavem a fer un beure a les piscines del poble.

Fins aquí el running per terres de vins.
Desde aquestes línies i un cop més, agrair a Robert per la teva disposició i tracte en tot moment (dir que porta moltes curses acumulades i està fortissim) i res, que ara haver si vens tu per serres tivissanes i fem un bon entrenament. Moltes gràcies per tot i fins la propera company!




SALUT I CAMES!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

[url=http://akreoplastoes.net/][img]http://akreoplastoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]kaspersky torrent, [url=http://rastimores.net/]buy photoshop 6.0[/url]
[url=http://rastimores.net/][/url] student discount computer software buy software photoshop
student discount software uk [url=http://rastimores.net/]8 Retail Price[/url] oem software installation
[url=http://akreoplastoes.net/]serial number for adobe creative suite 3 master[/url] os x address book into filemaker pro 9
[url=http://akreoplastoes.net/]key generator for nero 9[/url] cheap downloadable oem software
cheap oem software reviews [url=http://akreoplastoes.net/]2004 Mac Retail Price[/url][/b]

Anónimo dijo...

[url=http://sapresodas.net/][img]http://sapresodas.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]nero 7 essentials, [url=http://sapresodas.net/]educational software sales[/url]
[url=http://sapresodas.net/]is discount software house[/url] software in stores microsoft software update
mobile software price [url=http://sapresodas.net/]1 Mac Box[/url] office ready software
[url=http://sapresodas.net/]shop no fail software[/url] no puedo instalar windows vista en mi psp
[url=http://vioperdosas.net/]0 Mac Logic Express[/url] 4 Master Collection Mac
sell their software [url=http://vioperdosas.net/]acdsee crack[/url][/b]