domingo, 23 de mayo de 2010

TRIRAID ESCANYABOCS '10

La Seu, Triraid, orientació, btt, kaiac, cursa a peu, tir amb arc......
Uff!! quin dissabte!! per on començo??
L'aventura del cap de setmana ha sigut possible gràcies al Barça, sí, sí, gràcies a que el Barça no arribés a la final del Santiago Bernabeu.
Us explico, una és molt futbolera i tenia intenció de passar este cap de setmana a Madrid, però no va poder ser i haviem de buscar alternatives, i quina alternativa millor que iniciar-se al món dels raids participant al Triraid de La Seu d'Urgell.
O sigui que divendres al plegar de la feina, Xavi, Ricard i la Berta mos passen a buscar per Tarragona a la Maria i a mi i ..... cap a La Seu.
Arribem al tardet, preparem tot el material per al dia següent (que no és poc tenint en compte que necessitem bici, menjar, beure, bruixula.....) i a dormir, que el dissabte al matí tenim feina.
Després d'una nit mogudeta (la Berta mos dóna la nit), trajes de faena, esmorzar i cap al Parc del Segre. Allí comença, s'acaba i es fan les transicions de totes les proves.
Així doncs, dissabte al matí, unes 100 parelles prenem la sortida al Triraid, raid d'iniciació on hi ha cursa d'orientació a peu, kaiac, btt i tir amb arc.

A l'equip que formem la Maria i jo mos toca començar amb la btt (1 horeta per les rodalies de La Seu), seguir amb el kaiac (al canal olímpic del Parc) i acabar amb la cursa d'orientació a peu (1 horeta més voltant per La Seu).
Totalment novates en raids i curses d'orientació, paguem la novatada amb la btt. Comencem bé i trobem 3 fites en poc temps, però per voler arribar a una fita que estava "massa" lluny, perdem temps, opció d'altres fites i punts.
Però de tot s'en apren i ara sabem hasta posar la cadena de la bici a puesto.....
Al tornar al Parc del Segre, ràpid cap al punt de control a agafar el kaiac.
Mareta meua! que complicat! la Maria vinga a remar i fer força i el kaiac que no vol avançar.
Però poc a poc va avançant i arriba al punt de relleu. Agafo el caiac i cap avall. Sort d'això, perquè sino crec que encara estaria allà. Vaig donar tantes voltes de 360 graus que vaig acabar marejada.....
De nou, ràpid al punt de control, agafem el mapa d'orientació urbana i ..... a córrer! Aquesta prova mos va molt bé, marquem 9 de les 12 fites marcades al mapa i arribem al punt de control a temps. Sort de la Maria que va fer punts al tir amb arc (jo, per fer algun punt hagués necessitat que la diana estes més lluny. Les vaig enviar totes a la ....) i em va estirar fins que les meves forces i el meu genoll es van rebelar i va haver de córrer sola per aconseguir les 3 últimes fites. Jo anava mirant el mapa i cridant (això és lo meu).
En definitiva, vam aconseguir el que voliem, fer un raid, acabar-lo, passar un dissabte al matí entretingut i acabar amb ganes de repetir i fer-ho millor la propera vegada.

Maria, quant hi tornem???

Ah! i diumenge...... Paüls!!!! O sigui que, dutxa, dinar, cotxe i ...... cap a casa!

Apali, salut, cames i kilòmetres!

By Heura

5 comentarios:

joaquim dijo...

Maria i Heura, millor així, que el Barça hi vagi l'any que vé , a la final de la Champions, així heu pogut iniciar-vos en el món dels Raids ara, i no més endavant. Sempre hi ha una primera vegada en tot. I com que us ha agradat, ja sabeu, a repetir, i a explicar-ho. Molt bé, ànims i fins la propera. Salut, campiones. Heura, bona crònica, com sempre que tens temps de fer-la.

koanito dijo...

Enhorabona xiques xtt!
Sorprenent, m'heu deixat bocabadat!
Endavant pos!

Ginesgon, la fruta del campeón dijo...

Kuakín!Q dius!!!!!!!
Quin sacrilegi!!!!
Raids????Cada finde en poden fer un!!!! Una final de champions al Bernabeu...pot ser mai més del món mundial!
Bueno!Tens raó!S'han iniciat al món dels raids i amb molt bon peu!Són unes cracks!Enhorabona!
I enhorabona a Kuakín per veure-ho tot tant positiu!Hasta perdre una final!

HEURA dijo...

Gràcies pels ànims xics!
Ara ja hem començat!
Quin serà el següent?

Anónimo dijo...

això pinta molt divertit eh!
jo m'apunto al següent, però trobo que aniré a roda xq no sé fer res jajaja
al tanto q la secció femenina de l'xtt està en auge!!!!!! ;)